Glædelig Jul

Hos Max99.dk kan alle varer købt i november og december 2018 byttes helt til 31. Januar 2019.

Mvh Max99.dk
Hos Max99.dk bruger vi anonyme cookies til at forbedre brugervenligheden, og som gør det muligt at handle hos os.

Ved at anvende hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.

Kurv  

Ingen varer

0,00 DKK Forsendelse
0,00 DKK Moms
0,00 DKK Samlet

Priserne er incl. moms.

Check ud

Anmeld os på trustpilot

Masser af tilbehør til iPad

Apple er en af de største på markedet inden for smartphones samt tablets og umiddelbart har de ikke tænkt sig, at stoppe med at producere nye og bedre produkter fra gang til gang. Sammen med udviklingen af deres iPads og iPhones er udviklingen af tilbehør hertil også fuldt med, hvor tilbehøret til iPads førhen var simpelt og udvalget lille. Dette aspekt har dog ændret sig gevaldigt fra dengang og op til nu, hvor man kan få lige præcis det man ønsker.

 

Om det er til din iPad eller iPhone, så bestræber vi os for at have et stort udvalg af tilbehør indenfor begge genre, nemlig tilbehør til din iPad og iPhone og endda til priser, som er til at have med at gøre.

Jo ældre en iPad bliver jo mindre tilbehør vil der også være til den, da interessen typisk forsvinder hos brugeren og dermed også hos producenten af tilbehør til iPads, dette prøver vi dog at ændre på ved altid have et sortiment, som breder sig vidt. Både indenfor design samt farver.

 

Et af de mest solgte covers til iPad, om det er den sidste nye eller en af de ældre modeller, så topper 360 grader modellen også kaldet roterbar cover til iPad. Netop denne model er prissat så lavt som muligt hos os, hvilket gavner forbrugeren og giver den enkelte forbrugere mulighed for at klæde sin iPad i forskellige farver samt designs.

 

iPad Cover

Cover til iPad 4iPad Cover er en af de første ting, du skal anskaffe dig, når du har fået en iPad, er et cover. For den lækre tablet kommer helt nøgen og ubeskyttet, når du køber den. Godt nok kan du købe et smart front-cover med fra Apple, men deles er det dyrt og dels beskytter det ikke din iPad nær så godt eller giver den samme stabilitet, som du finder i de full-covers, vi sælger til både iPad, iPad Air og iPad mini.

 

Søger du et cover til en iPad 2, kan du glæde dig over, at du kan få de samme lækre designs og udformninger, som der findes til de nyere iPads. Den passer nemlig cover med de senere iPad 3 og iPad 4. Så af den grund har vi samlet alle covers til iPad 2, 3 og 4 i samme kategori, så skal du have et cover til iPad 4, er det også her, du skal kigge.

 

Da mange af de producenter vi køber covers fra, oftest producerer covers til alle iPad-versioner, kan du også finde covers til 2, 3 og 4 med samme design som de nye iPad Air-modeller. Så er du lidt flov over, at du ikke har den nyeste iPad-model, kan du nemt skjule det med et cover fra os. Det svarer lidt til at facelifte sin bil, sådan som det i mange år var på mode at gøre, hvis man købte et lidt ældre luksusbilmærker og gerne ville have den til at se mere moderne ud.

 

Vi har alle mulige former for iPad covers – både de lækre full-covers, der pakker hele din iPad ind og dem, der kun beskytter bagsiden. Vi har også bagsidecovers der farvemæssigt matcher de foldbare covers, du kan købe fra Apple. De har plads til, at du kan klipse det originale Apple-cover på. Så har du allerede sådan et, kan du nemt tilkøbe det beskyttende ”bagsideskjold” til en brøkdel af den pris, du har givet for frontcoveret.

 

iPad Air Cover

Hos Max99 finder du alt under en hund – næsten da. Har du fornylig købt en ny iPad Air eller trænger det gamle cover til udskiftning, kan du her på siden finde et stort udvalg af lækre cover til ipad air til priser, hvor alle kan være med. Og tro ikke, at vi går ned på kvaliteten. Her får du stilfulde covers i lækre materialer - bare til en mindre pris.

Er du til de funktionelle 360 graders covers til iPad Air, der ud over at beskytte hele din iPad kan dreje 360 grader, så du får fuld udnyttelse af din ipad? Eller er du mere til det enkle cover fra KLD, der topper på ranglisten over populære covers og etuier til tablets? Uanset om du er til enkelthed eller mange fede detaljer, finder du uden tvivl dit nye cover til ipad air hos Max99.

Du finder også et stort udvalg af top lækre ipad air cover i læder i webshoppen. Hvad siger du til et retro cover i sort eller brun? Her kan du med et beskytte din tablet, og samtidig nyde de lækre detaljer som helt sikkert vil skille dit ipad air læder cover ud fra mængden.

Er du typen, der gerne vil nyde det lækre design mens du bruger din iPad, men gerne vil beskytte den under transport, anbefaler vi vores flotte ipad air sleeve, som findes i et væld af lækre farver. Nu kan du sammensætte dit tilbehør, sådan at du skaber din egen personlige stil – skal det være PU læder eller bonded læder, skal den være sort eller måske pink, cover eller sleeve? Hos Max99 er der frit valg.

I webshoppen finder du også at stort udvalg af tilbehør til din ipad air – oplader, stander og meget mere. Har du spørgsmål til vores produkter, er du altid velkommen til at kontakte vores søde kundeservicemedarbejdere.iPad Air 2 cover

ipad air 2 coveriPad Air 2 cover - Den nye iPad Air serie er tyndere og har smallere kant om skærmen end de tidligere iPad 2, 3 og 4. Det betyder, at hvis du har en ny iPad Air eller Air 2, så er det i disse kategorier, du skal finde dit cover.

Her finder du de populære 360 graders full-covers, hvor din iPad kan drejes rundt inden i, så den kan stå oprejst både på højkant og horisontalt. Det første er praktisk, når du skal læse bøger på iPad’en, men ikke gider sidde med den hele tiden og det andet er intet mindre end genialt, når du bruger den som din egen helt personlige hjemmebiograf – enten fordi resten af familien absolut vil se noget andet i fjernsynet eller fordi du er på farten og gerne vil nyde en god film fra HBO, Netflex eller en af de andre streaming tjenester.

 

Til iPad Air finder du en række covers, der minder meget om de covers, du også kan få til iPhone 5 og 6. Her er f.eks. et full-cover i et Benetton-lignende design med store farvede striber og et flot læder-cover med verdenskort indprentet i læderet. Selvfølgelig kan du også få de smarte covers med indbygget tastatur til både iPad Air. Så send den gamle bærbare på pension og træd ind i fremtiden.

 

En helt ny form for iPad Air 2 cover er de såkaldte bog-covers. De få din iPad Air 2 til at ligne en notesbogog har en lille magnetisk lukkestrop i stil med den, du finder på en gammeldags notesbog og de populære full-covers, vi sælger til iPhones. I samme kategori finder du også eksklusive full-covers i imiteret krokodilleskind og et rigtigt smart cover i krom, der også kan bruges som stander til din iPad Air 2.

Så uanset hvilken iPad Air-model du har, kan du finde covers – og masser af andet tilbehør – her på max99.dk.


iPad Pro cover

iPad Pro cover - iPad Pro beskrives som tynd, let og storslået. Med en 12,9 tommer Retina skærm og en dobbelt så stor ydeevne som iPad Air 2, så er der nok noget om snakken. Men den besidder samme problem  som alle andre tablets og smartphones, den er ikke ubrydelig. Derfor er det en rigtig god ide at få et cover til din iPad Pro. Hos Max99 har vi forsøgt at matche iPad Pro Covers til et tabletvidunder, der er tynd let og storslået. Følg indledende link og se vores udvalg af cover til iPad Pro, som vi altid holder i et fornuftigt prisleje. 


iPad Mini 4 cover

iPad Mini 4 cover - Selv om den nye iPad både er lille og mægtig, som Apple selv beskriver den, så er der behov for covers til iPad Mini 4. Hvor de klassiske iPads kunne bruge samme covers er situationen en noget anden ved iPad Mini 4. En iPad Mini 4 har en tykkelse på 6,1 mm hvilket gør det til en af markedets absolut tyndeste tablets. iPad Mini 4 vejer kun 299 gram. Jeg vil ikke sige iPad Mini 4 er skrøbelig, men den kan naturligvis heller ikke behandles som en hoppebold, og derfor er det en rigtig god ide at købe et cover til din iPad Mini 4 . Du kan finde covers ved at klikke på det indledende link.


Cover til iPad 2017

Uanset om du har en ny iPad 2017, en ældre iPad eller en iPad mini, overvej at bruge et beskyttende etui eller en taske for at minimere risikoen for skaden af den. Det slanke design i denne tablet familie gøre det rigtig godt og du vil gerne vise din iPad frem, men de er stadig sårbare overfor ridser og skrubs. Læder cover til iPad 2017 beskytter din iPad mod ridser og skader. Der er et stort udvalg af cover til iPad 2017 hos max99.dk. Uanset om du vil have fuld beskyttelse eller et rustningshus eller en slank sag, der ikke tilføjer bulk til din iPad, så findes det hele samlet et sted. Omslagene er den bedste måde at holde din enhed beskyttet på med forsat fri adgange til diverse knapper samt udgange. Det mest solgte cover til iPad 2017 er da helt sikkert et 360 grader cover, som kan rotere hele vejen rundt for, at give dig den bedste vinkel ved arbejde samt den bedste beskyttelse. 

 

iPad 4 Hærdet Glas Beskyttelsesfilm

iPad 4 Hærdet Glas Beskyttelsesfilm. Når du nu har brugt penge på et værdifuldt produkt fra Apple, såsom iPad 4, så ønsker vi at du sikre dit produkt på bedst mulig måde og dertil tilbyder vi dig attraktive produkter, eksempelvis beskyttelsesglas til iPad 4, til yderst konkurrence dygtige priser. Skærme på iPads er sarte og du ønsker garanteret, at beskytte dem mod enhver form for skade. Beskyttelse af din iPad 4 med Panzer Tempered Glass er en billig løsning istedet for en ny skærm på din iPad 4. Brug den nødvendige kapital og køb hærdet glas til din iPad 4. Beskyttelsesglas har flere fordele blandt fordelen kan kort nævnes ridsfri skærm, undgå flækket skærm, 100% synlighed af skærmen samt følsomhed af denne og meget mere. Laget af hærdet glas har en glat finish og det bemærkes ej føltes, at der ligger nogen ovenpå den oprindelige skærm når du rør ved denne. Ved at tilføje denne ekstra lag af beskyttelse, er din iPad 4 sikret mod eventuelle skader, som kan blive en ret så dyr omgang. 


iPhone tilbehør fra Max99

Som du kan se, har vi alt iPhone tilbehør og covers fra iPhone 4 og fremefter og selv om prisen er i bund, så er kvaliteten lige så eksklusiv som telefonen, både hvad angår materialevalg og design. For din iPhone har fortjent det bedste og det får du her, uden at skulle betale overpris.

 

Ud over covers i læder har vi alt lige fra plastic over metal og til jeans stof. Det sidste ligner halvdelen af et par cowboybukser set bagfra og vil med garanti vække opsigt, uanset hvor du kommer frem. Samtidig er det helt perfekt, hvis du i forvejen helst går i jeans.

 

Derunder ser vi nærmere på nogle af de mange forskellige andre slags covers, vi fører til de seneste iPhone-modeller. Så uanset om du er til eksklusiv business class eller casual, så har vi et cover, der passer lige præcis til dig og din version af iPhone.

 

Cover til iPhone 5

cover til iphone 5Cover til iPhone 5 - Til iPhone 5 har vi covers til alle tre modeller – både 5’eren, 5S’eren og 5C, der var Apples bud på en lavprisudgave af iPhone med plastikbagklap. Da der trods alt er lidt forskel på dimensionerne og specifikationerne på 5C og de andre iPhone 5’ere, har vi valgt at opdele iPhone 5 i to kategorier – en til 5C og en til 5’eren og 5S’eren.

 

Til 5C har vi både covers i plastik, gummi, metal og læder. Gummi coverne minder meget om de originale iPhone 5C covers, mens plastik og metal coverne dækker bagsiden helt. I begge tilfælde er der naturligvis fuld adgang til alle betjeningsknapper og åbning bagpå til kamera og Apple logo.

 

Til iPhone 5 og 5S er det især de eksklusive lædercovers, der vækker opmærksomhed. De fås både i den traditionelle full-cover version, der samtidig kan fungere som pung og i en version, der åbner på den korte led og som har indbygget sminkespejl!

 

Tjek også det smarte pull-tab cover, hvor du kan trække telefonen op af den lomme, den ligger i, ved at trække i den indbyggede tab. En anden smart udgave har hul til skærmen to steder, så du kan se hvad klokken er, hvem der ringer og tage telefonen uden at skulle åbne coveret. Det beskytter telefonen optimalt og du slipper for den flaprende klap, når du taler i den.

 

 

Cover til iPhone 6

cover til iphone 6Cover til iPhone 6. Til iPhone 6 kan du selvfølgelig også få covers i alle mulige designs og materialer. F.eks. helt gennemsigtige bagcovers, der gør det muligt at lade farven på bagsiden af din iPhone 6 skinne igennem eller et smart anti-chok cover i leopard mønster, der beskytter din iPhone 6 effektivt mod slag, stød og ridser på bagsiden og kanterne.

 

Synes du, at din iPhone bliver for tyk af et cover, kan du også vælge den særlige Bumper-model, der reelt set kun beskytter kanterne og hjørnerne på telefonen uden at den bliver tykkere af den grund. Der er selvfølgelig huller til betjeningsknapperne og diverse stik – og coveret beskytter også resten af telefonen overraskede godt.

 

I den mere eksklusive ende har vi samlet en masse læder og PU læder full-covers. Der er selvfølgelig plads til dine betalingskort på indersiden af front-klappen og mange af læder-coverne kan også bruges som holder, der kan bruges, når du vil se film på den.

 

Men særligt to covers ser mere eksklusive ud end resten. Det drejer sig om et cover med et verdenskort trykt ned i læderet og så de stilfulde og meget eksklusive covers med naturligt lædermønster i. Endelig er der det smarte view cover, der gør det muligt at se, hvad klokken er og hvem der ringer, uden du behøver åbne klappen først.

Så mangler du et cover til iPhone 6, behøver du ikke lede længere.

 

iPhone 6 Plus cover

iphone 6 plus coveriPhone 6 plus cover. Til den store – ja, nærmest gigantiske – iPhone 6 Plus har vi samlet et udvalg af covers, der dels beskytter telefonen mod slag og ridser og dels stiver den lidt spinkle, store telefon af. Ligesom alle vores andre covers, fås de forskellige materialer. Især har vi et stort udvalg af lædercovers, der næsten er et must til så stor og eksklusiv telefon.

 

Netop størrelsen gør den velegnet til at se film og tv på farten. Så her kommer vores full-covers for alvor til sin ret, da de fleste af dem kan holde telefonen stående på bordet, så du ikke behøver sidde med den i hånden gennem hele filmen. Tilføj et par ekstra højttalere – og du har en lækker, transportabel hjemmebiograf.

 

Den store størrelse giver også ekstra plads til kreditkort og pengesedler og øger derved mulighederne for at sende din gamle pung på pension. Men husk at passe ekstra godt på telefonen, for det er ikke kun din telefon, du mister, hvis langfingrede tyve skulle få fat i den. Af samme grund fås flere af full-coverne med en praktisk håndledsrem, så du hverken taber telefonen eller den er nem af slå ud af hånden på dig.

 

iPhone 6S cover 

IPhone 6S coverDu står med den i hånden – den nye Iphone 6s! Men du ved også, at hvis du ikke beskytter den, så bliver den ridset eller skrammet rigtig hurtigt. Den skal altså have et cover! Skal den pakkes ind i et lækkert og ekslusivt Iphone 6s læder cover? Du kan også vælge aluminium, plastik eller gummi som materiale til dit Iphone 6s cover. Måske skal du bare bruge et etui til iPhone 6s – det finder du også i vores store udvalg. Her finder du de nyeste covers til iPhone 6s fra Apple. Der er mange farver og kvaliteter at vælge mellem, og det er nærmest kun din fantasi, som sætter grænser for, hvordan den skal se ud. Så beskyt din lækre telefon mod skrammer ridser og slag der flækker glasset – det betaler sig i længden. 


iPhone 7 cover 

iPhone 7 cover. Giver dig sikkerhed til din iPhone 7 i kvalitets læder. Med et etui eller cover til iPhone 7 forlænger du levetiden på din apple enhed og beskyttelse til iPhone 7 behøver nødvendigvis ikke, at være kedelig, Et etui kan sagtens være eksklusivt, unikt og give stil og klasse til din iPhone 7. Læder etui til iPhone 7 med kortholder eller uden i flere forskellige farver. Et Etui giver dig komplet beskyttelse af din smartphone fra Apple sammen med at du opnår et nyt og lækkert look som samtidig bliver mere funktionsdygtig. Find et nyt iPhone 7 Cover ved at klikke på indledende link.


Andet Apple tilbehør

Ud over covers har vi et bredt udvalg af batteripakker, skærmbeskyttelse, hovedtelefoner, opladere, biltilbehør og løbearmbånd. Ja, selv selfie-stænger og stylus-penne kan du finde her hos os. Så uanset hvad du står og mangler til din iPhone, så har vi det på lager – til priser du ikke finder andre steder.

 

Lige så bredt et udvalg af tilbehør, som vi har til Apple iPhone, finder du også til den populære Apple iPad her på max99.dk – og ligesom til iPhone er det til priser, der er til at betale.

 

Som en af de eneste herhjemme har vi faktisk tilbehør til samtlige versioner af Apple iPad lige siden iPad 2. Så med mindre du stadig har den første iPad, så kan du være sikker på, at du kan finde tilbehør til netop din model hos os.

 

Ud over covers har vi skærmbeskyttelse, batteripakker, stylus penne, opladere og USB kabler, højttalere og andre gadgets til iPad Mini, samt adaptere, kortlæsere og headsets – kort sagt alt hvad du kan få brug for til din Apple iPad.

 

Vi har naturligvis også et bredt udvalg af Bluetooth tastaturer til iPads, inklusiv en særlig smart variant, der fungerer som et full-cover og tastatur i en og samme enhed. Det giver samme nemme opstilling som en bærbar computer – bare med den sublime elegance og det lækre design, der kendetegner iPad’en.

 

Se alt det andet Apple tilbehør her.

 

Samsung mobil tilbehør

Alt vort Samsung tilbehør er produceret, så det passer helt perfekt til den model, de er udviklet til. Til alle modeller har vi et bredt udvalg af covers, skærmbeskyttelse, headset, højttalere, batterier og biltilbehør, ligesom vi har løbearmbånd, touch penne og andet specialudstyr til de modeller, hvor det kan anvendes.

 

Vores batterier kan anvendes som nødstrømforsyning, hvis din Samsung mobil løber tør for strøm på et tidspunkt, hvor du er langt fra en stikkontakt. Batterierne fås i forskellige kapaciteter og designs, så der med garanti også er et, der passer til dig og dit behov.

 

Højttalerne passer til stort set alle Samsung mobiler og tablets, fordi de anvender enten bluetooth eller ledning. Igen kan du vælge mellem forskellige størrelser, designs og musikeffekt. Så med moderne streaming tjenester som Spotify og Netflex, kan du nemt skabe et helt lille mobilt mediecenter bare ved at tilkøbe et par højttalere til din Samsung. Se f.eks. cover til Samsung Galaxy S8

 

Samsung Galaxy S4 cover

samsung galaxy s4 coverSamsung Galaxy S4 Cover. Til Samsung Galaxy S4 har vi et stort udvalg af covers. Her er alt lige fra high-tech metal covers over feminine og bløde covers til covers, der oser af eksklusivitet og business class i lækkert PU læder eller ruskind.

 

De fleste af disse covers kan også bruges til at have telefonen stående i, så du kan bruge den til at se din favoritserie på HBO eller Netflex på farten. Det lyder måske knapt så business man-agtigt, men tænk på de mange rejser en forretningsmand skal på – så giver det perfekt mening.

 

I stort set alle vores full- eller flip-covers er der også plads til lidt kontanter og dine kreditkort, så du kan sende din pung på pension – med mindre du slæber rundt på en masse småpenge, for dem er der ikke plads til.

 

Vores metal-covers til Samsung Galaxy S4 giver et helt andet signal. Det dækker bagsiden af telefonen og beskytter den effektivt mod slag og ridser. Det er det unge, hippe valg eller bare til dem, der ønsker et mere high-tech look på deres telefon.

 

Endelig er der de lækre, smarte view covers, der kan emballere telefonen helt og samtidig give mulighed for at få at vide, hvad klokken er eller hvem der ringer gennem et lille vindue i toppen af coveret. Det yder optimal beskyttelse af din Samsung mobil.

 

 

Samsung Galaxy S6 cover

samsung galaxy s6 coverSamsung Galaxy S6 cover. Til Samsung’s populære Galaxy S6 har vi også et kæmpe udvalg af covers i både ægte læder, PU læder, blød plastik og nogle rigtig flotte, farvede gennemsigtige full-covers, der giver telefonen et helt nyt og meget stilfuldt udseende.

 

Sidstnævnte er endda et ægte Samsung cover, med ekstra forstærkning på hjørnerne og kanterne, så disse følsomme områder på telefonen er sikret optimalt. Gennem den svagt gennemsigtig klap, hvor du kan ane en nedtonet udgave af skærmen. Det giver telefonen et helt nyt look, der nok skal få folk omkring dig til at spærre øjnene op, for klappen er næsten usynlig, så de fleste vil tro, det er en eller anden smart screen saver, du anvender.

 

Vi fører også det originale Samsung view cover, der har et ekstra stort vindue, så du kan se hvad klokken er, se hvem der ringer og tilmed tage telefonen, uden at skulle lukke coveret op. Ligesom alle andre Samsung covers slukker skærmen, så snart du klapper front-klappen i – ganske som med en iPad. Når du åbner klappen igen, tænder skærmen også, så du kan komme i gang med at bruge den, uden først at skulle trykke på nogle knapper.

Er du til view covers, bør du også se nærmere på den lækre Muge-serie fra Usams. Ønsker du et endnu mere eksklusivt cover, så tjek også de mange Samsung Galaxy S6 cover i ægte læder.

 

Samsung Galaxy s6 edge plus cover

Samsung Galaxy s6 edge plus cover Samsung Galaxy s6 edge plus cover. Beskyt din lækre Samsung Galaxy s6 edge plus med et fedt cover. Med et Samsung Galaxy s6 edge plus cover undgår du revner, ridser eller smadret glas og giver samtidig din telefon et unikt touch. Vælg mellem plastic, gummi, aluminium eller hvad med et Samsung Galaxy s6 edge plus læder cover! Få en eksklusive fornemmelse hver gang du tager din telefon frem. Du er helt sikkert glad for din fede telefon så hvorfor ikke passe godt på den med et passende cover. Fås i alverdens farver og varianter og vi har helt sikkert en udgave, som lige præcis passer til din personlige stil.

 

Cover til Samsung Galaxy Note 5

 Cover til Samsung Galaxy Note 5. Hvis du er lige som os, så er din smartphone meget vigtig! Så vigtig, at den fortjener et 

personligt og beskyttende cover. Vi har et væld af forskellige cover til Samsung Galaxy Note 5, og du finder helt sikkert et, som passer til dig. Det er en stor og dejlig smartphone og med et Samsung note 5 cover i f.eks. sort, hvid eller blå kan du udtrykke din egen unikke stil, samtidig med at du beskytter den. Du kan også vælge et eksklusivt lækkert læder cover til Samsung Galaxy note 5. Eller hvad med et aluminium Samsung Galaxy note 5 cover – det giver sådan et cool indtryk. Ridser og revner i glasset er så ærgerlige, så få dig et cover inden skaden er sket. Man kan også vælge et gennemsigtigt cover, hvis man nu gerne vil bevare den oprindelige fornemmelse, og samtidig beskytte smartphonen. 

 

 

Samsung Galaxy S6 Edge Cover

 Samsung Galaxy s6 Edge cover. Giv din smartphone en dejlig og personlig indpakning med et Samsung Galaxy s6 edge 

cover. Du bruger telefonen hele dagen, og den kan nemt komme ud for et dumt lille uheld, så minimer risikoen for at den kommer noget til med et stilfuldt cover. Vi har covers i alle typer og farver, og du finder helt sikkert noget, som passer præcis til din stil. Ridser og revner i glasset er så ærgerlige og helt unødvendige, når det let kan undgås med et Samsung Galaxy s6 Edge cover. Det kan være til ren beskyttelse med et gennemsigtigt cover, men du kan også gå efter udsøgt eksklusivitet med et Samsung Galaxy s6 edge læder cover. Du kan vælge covers i bonded læder i mange farver, og du bestemmer selv om det skal udstråle ’verdensdame’, ’businessman’, ’fotomodel’ eller ’pensioneret milliardær’. Det ser godt og ekslusivt ud, og så er din telefon samtidig beskyttet optimalt. 

 

Samsung Galaxy S7 Cover

Samsung Galaxy S7 Cover - Samsung udstråler en selvsikkerhed som man ikke finder ved mange andre smartphones, men som alle andre telefoner, så er det en rigtig god ide at have et cover til din Samsung Galaxy S7. Hos Max99 har vi fokuseret meget på at få stilrene og lækre covers til Samsung Galaxy S7. Du kan finde vores lækre covers ved at følge indledende link.

 

 

Køb billig Samsung Galaxy S8 cover her!

Alt behøver nødvendigvis ikke at være dyrt. Nogle vil dog mene, at hvis man ønsker kvalitet så skal man betale for det. Denne teori trodser vi hos max99.dk. Vi vil gerne tilbyde dig billig cover til Samsung Galaxy 8 i selv den bedste kvalitet. Med et billigt cover til Samsung Galaxy S8 vil du forsat opnå den samme form for beskyttelse af din enhed og du vil helt sikkert kunne finde et billig cover, der passer dig og din Samsung Galaxy S8. Hold også øje med vores OUTLET katagori her kan der muligvis være penge at spare på dit næster cover til Samsung Galaxy S8.

 

Trådløs oplader til samsung galaxy s8 Plus

Træt af de hængende kabler eller er du bare træt af at bruge kabler til at oplade din Galaxy S8 Plus? Hvis svaret er ja, så er denne trådløse oplader til Galaxy S8 plus det bedste produkt for dig, som ønsker en ledning fri opladning af din Samsung enhed. Her på Max99.dk har vi et stort udvalg af Trådløse opladere til Galaxy S8 plus. Det bedste produkt til den billigste pris. Den trådløse Samsung oplader vil ikke kun oplade din enhed uden ledning, men der vil også være mulighed for hurtig opladning af din enhed. Bare placere din Galaxy S8 plus på pladen og vupti så vil opladningen påbegynde. Så hvad venter du på? Bestil nu fra vores shop og få en enestående mulighed for spændende rabatter og chancen for at købe produkter til billige penge. Se f.eks. Samsung Galaxy s8 Plus oplader


Kategorier