Glædelig Jul

Hos Max99.dk kan alle varer købt i november og december 2018 byttes helt til 31. Januar 2019.

Mvh Max99.dk
Hos Max99.dk bruger vi anonyme cookies til at forbedre brugervenligheden, og som gør det muligt at handle hos os.

Ved at anvende hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.

Kurv  

Ingen varer

0,00 DKK Forsendelse
0,00 DKK Moms
0,00 DKK Samlet

Priserne er incl. moms.

Check ud

Anmeld os på trustpilot

Max99 I/S er et firma der har eksisteret siden starten af 2013. Vores mål med max99 er, at holde de fleste priser under 99 kr, heraf navnet, og derved lade det komme forbrugeren til fordel.  Målet er ikke en stor virksomhed, men en god virksomhed. Med vækst medfølger ansvar – det er vores job at hjælpe og vejlede efter bedste evne.

 

Vores opgave er, at have et sortiment af de produkter, som er efterspurgte samt informere og vejlede efter bedste evne – resten er op til den enkelte forbruger.

 

Vores mål er, at kunne tilbyde tilbehør til SmartPhones samt tablets til yderst favorable priser. Samtidig med, at kvaliteten er i top.  Vi stræber efter at udvise rettidig omhu i alle aspekter af vores forretning.

 

Om vores produkter

Hos Max99 er vi specialister i alt der har med mobiltilbehør at gøre. Dog er der særligt nogle produkttyper vi har noteret os er særligt populære.  Dem kan du finde nedenfor.


iPad Cover – Om der er tale om et cover til iPad 2, 3 eller et cover til iPad 4, så kan du finde det hos Max99. Et iPad cover er noget af det mest populære produkt vi har her i webshoppen. Du kan finde iPad Covers i læder, plastik og mange andre materialer.


Cover til iPhone 5 – Den lækre iPhone 5 skal beskyttes, så den ikke går i stykker. Hos Max99 kan du finde lækre covers til alle smartphones og naturligvis også et rigtig stilet og lækkert cover til iPhone 5.


Cover til iPhone 6 – iPhone 6 er en af de telefoner folk enten elsker eller hader. Nogle syntes den er blevet for stor andre at det er en befrielse at man igen kan se hvad der er på telefonen. Hvis du har en iPhone 6, så anbefaler vi du tager et smut forbi denne afdeling på Max99, og finder det cover til iPhone 6 som passer bedst til dig.


Cover til iPhone 6S - Nogle vil nok sige iPhone 6S blot er en udviddet model af 6'eren. Apple er ikke enig. De beskriver forskellen på iPhone 6S og de andre iPhones således: "iPhone 6S - Det eneste, der er forskelligt, er alting". iPhone 6S kører på 64bit A9 processor, og er særdeles stærk når det gælder grafikkrævende spil og apps. Den er dog ikke ubrydelig og det er er en rigtig god ide at have et iPhone 6S cover. Du kan se Max99's udvalg af covers via indledende link. 


Samsung Galaxy S4 Cover – Hos Max99 forhandler vi kun kvalitetsprodukter, og det er ikke kun til iPhone og iPads du kan få de lækre kvalivarer. Samsung Galaxy S4 er en smartphone af bedste karat, og hos Max99 kan du finde et super trendy Samsung Galaxy S4 cover. Samsung har allerede mesterdesign, og de bliver bedre og bedre år for år. En Samsung Galaxy skal behandles ordentligt, derfor anbefaler vi du begynder at bruge et cover til telefonen, hvis du ikke allerede gør det.

 

Samsung Galaxy S6 Cover - Samsung Galaxy S6 er en fed sammensmeltning mellem glas og metal, og de runde kanter adskiller den markant fra iPhonens look. Denne model af Samsung Galaxy kan oplades trådløst, hvilket er noget af en game changer, og selv om det ikke altid det mest spændende at snakke om, så er opladningen en ret blæret feature ved Samsung Galaxy S6 - man kan nemlig med en lynopladning på10 minutter have mere end 2 timers taletid. Smartphonen er dog skrøbelig som alle andre smartphones og vi anbefaler at du benytter et Samsung Galaxy S6 cover. Du kan finde Max99's covers til Samsung Galaxy S6 ved at klikke på indledende link.

 

Samsung Galaxy S7 Cover - Samsung kalder designet på deres model Galaxy S7 for "re-defined" og der er sat fokus på brugeroplevelsen. Det er gjort meget for at denne model er endnu bedre at holde på. En helt igennem lækker smartphone, og  hos Max99 forhandler vi kun Samsung Galaxy S7 covers med respekt for det lækre design. Du kan se oversigten over covers til Samsung Galaxy S7 ved at følge indledende link.

 

iPad Air 2 Cover – En iPad bør altid have et cover, og det samme gælder en iPad Air 2. Hos Max99 syntes vi selv vi har Danmarks lækreste iPad Air 2 cover, men det kan du jo selv lige vurdere om du er enig med os i det statement.

 

iPad Pro cover - iPad Pro har en ydeevne der er næsten dobbelt så stor som iPad Air 2, men lige som andre tablets er iPad Pro relativt skrøbelig, og særlig i hjem med små børn, husdyr eller unge mennesker, der fester meget, så er det en rigtig god ide med et iPad Pro Cover. Du kan finde Max99's udvalg af lækre covers til iPad Pro ved at følge indledende link.

 

iPad Mini 4 cover - iPad Mini 4 er let og elegant og på samme tid mægtig. Den fysiske størrelse og vægt er reduceret markant mens kraften fra de klassiske er fastholdt og styrket. Det er allerede et stort hit i Danmark og Max99 langer adskillige covers til iPad Mini 4 over desken. Du kan se vores udvalg af iPad Mini 4 covers via det indledende link.

 

Vi skal lytte og lære af vores kunder, for at kunne tilpasse os og blive bedre. At forblive dynamiske og fleksible er essentielle værdier for vores virksomhed. I restaurationsbranchen er der et talesprog som lyder, at man ikke er bedre end ens sidste servering. På samme måde tænker vi ikke at være bedre end vores sidste ordre-håndtering.

 

Tillid er ikke noget man har, men snarere noget man gør sig fortjent til. Det tillidsforhold vi har til vores kunder har vi opnået gennem loyalitet, engagement og vores kompromisløse ønske om altid at sætte vores kunder i første række. Dette har skabt en tæt relation til vores kunder, som vi er evigt taknemmelige for.

 

Vi skal udfordre de bedste for at blive de bedste. Vi accepterer fejl og tilpasser os, for at forbedre os.

Det handler om at foretage de rette vurderinger og beslutninger på de rette tidspunkter, at fokusere på kvalitet frem for kvantitet og beholde og stræbe efter en høj standard igennem alle forretningens led.

 

Du kan kontakte os på tlf.: 28 93 00 97 (12-16) eller på mail kontakt@max99.dk, som vi besvarer indenfor 24 timer i
hverdagen.

 

Max99.dk er en e-mærket netbutik, og derfor har du altid adgang til e-mærkets gratis Forbruger Hotline, når
du handler hos os.

 

Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation, vil du altid få tilsendt en mail, når vi har modtaget  varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.


Du skal være fyldt 18 år for at handle på Max99.dk – er du under 18 år skal du have samtykke fra dine
forældre.

 

Bestilling

På Max99.dk kan du kun bestille varer via vores website. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du velkommen til at kontakte os. Alle priser er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser. Når du handler med Max99.dk indgås aftaler på dansk. 


Hvis du ønsker at modtage en kopi af din ordrebekræftelse kan du logge ind på siden eller sende den mail til kontakt@max99.dk

 


Max99 I/S

Skyttehusene 55
2620 Albertslund
CVR.: 34 96 72 45
Etableringsår: 18-03-2013
E-mail: kontakt@max99.dk
Har du problemer med hjemmeside så skriv til IT: webmaster@max99.dk


Kategorier