Glædelig Jul

Hos Max99.dk kan alle varer købt i november og december byttes helt til 31. Januar 2018.

Mvh Max99.dk
Hos Max99.dk bruger vi anonyme cookies til at forbedre brugervenligheden, og som gør det muligt at handle hos os.

Ved at anvende hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.

Kurv  

Ingen varer

0,00 DKK Forsendelse
0,00 DKK Moms
0,00 DKK Samlet

Priserne er incl. moms.

Check ud

Tastatur til iPad Air med Bluetooth

Tastatur til iPad Air med Bluetooth

Er du typen, som bruger din iPad Air flere gange om dagen og har den med på farten. Så er et bluetooth tastatur en nødvendighed i din hverdag. Med dette cover er din iPad air under konstant beskyttelse, samtidig har du et dansk tastatur ved hånden.

Dette bluetooth tastatur forbindes med din iPad air uden nogen former for kabler og tasterne er lavet af silikone. Ergo ingen ridser på skærme når coveret lukkes i. Lækkert design og fuld fornemmelse som en rigtig laptop med dette bluetooth tastatur. 

 

Se også vores iPad Air Cover udvalg

1 produkter.
Skift visning  

iPad air Dansk Bluetooth Tastatur TILBUD

iPad air Dansk Bluetooth Tastatur

Materiale: PU læder,  Farve: Sort,  Passer til iPad Air og iPad Air 2,...

På lager

229,00 DKK
Tilføj til kurv
Skift visning  

Tastatur til iPad Air

Er du træt af at skrive lange opgaver på dit on-screen iPad Air keyboard? Hvis ja, så er et tastatur til iPad Air det bedste tilbehør, du kan købe. De bløde taster på tastaturet til iPad Air er nemme at bruge når du skriver lange essays og fuldføre lange opgaver og for samtidig, at give dig den perfekte oplevelse med dette tastatur til iPad Air, så er tastaturet bygget ind i et læder cover og dermed vil du kunne få den mest optimale beskyttelse til iPad Air.


Tastaturet til iPad Air gør din iPad Air til en funktionel bærbar computer. Hvilket giver dig også mulighed for nemt at skrive og afslutte dit arbejde inden deadline rammer. Tastaturet til iPad Air er også meget nemt at tilslutte. Det kan tilsluttes via en Bluetooth-forbindelse eller også bruge belysningsporten.


iPad Air tastatur dansk med bogstaverne ÆØÅ

Dansk iPad Air tastatur med bogstaverne ÆØÅ indbygget i et cover er den nemmeste og bedste måde, at anvende et tastatur på. Har du din iPad Air med overalt og arbejder på den en del, så er et dansk tastatur til iPad air ideelt. tastatur til iPad Air med danske bogstaver, deriblandt ÆØÅ, vil helt sikkert gøre livet for forfattere meget lettere.


iPad Air tastatur med ÆØÅ er kompakt og kan derfor hurtig foldes sammen og dermed yde beskyttelse til din iPad Air, når du ikke benytter tastaturet. Tasturet til iPad Air er ikke kun nemt at parre og forbinde med din iPad Air, men da det er kompakt i størrelse, er det også meget nemt at bære. Så det vil være et klogt valg for de danske forfattere, studerende samt andre der benytter deres iPad at skrive på.