Glædelig Jul

Hos Max99.dk kan alle varer købt i november og december 2018 byttes helt til 31. Januar 2019.

Mvh Max99.dk
Hos Max99.dk bruger vi anonyme cookies til at forbedre brugervenligheden, og som gør det muligt at handle hos os.

Ved at anvende hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.

Kurv  

Ingen varer

0,00 DKK Forsendelse
0,00 DKK Moms
0,00 DKK Samlet

Priserne er incl. moms.

Check ud

Anmeld os på trustpilot
Løbearmbånd til iPhone 8 Plus

Løbearmbånd til iPhone 8 Plus

iPhone 8 Plus løbearmbånd i kvalitets materiale. Og det er netop dette du har brug for især når træningen slider på dig. Neopren materiale med velcro luk, der kan tilpasses de fleste arme. Udover den perfekte pasform så har dette løbearmbånd også en refleks kant så du også bliver set i mørket. Der er skam taget højde for at træningslysten kan komme når som helst.

Men har man egentlig behov for et løbearmbånd til iPhone 8 Plus? Vi syntes ihvertfald at det kunne være meget praktisk med et løbearmbånd til iPhone 8 Plus.

iPhone 8 Plus fylder lidt og det vil det også gøre når du har den i lommen. Og det vil hellere ikke være særlig praktisk at have den i lommen når du træner, så vil den komme i vejen og være et irritations moment under hele din træning.

Sportsarmbånd til iPhone 8 Plus benyttes ikke kun under træning. Derhjemme kan der også være flere situationer hvor du har behov for at have hænderne frie. Eksempelvis under rengøring, hvor man også vil høre musik og netop i dette løbearmbånd til iPhone 8 Plus er der de perfekte udskæringer til høretelefoner så ledningen ikke kommer i vejen.

1 produkter.
Skift visning  

TILBUD

iPhone 8 Plus Løbearmbånd - Sort

Materiale: Neopren,  farve: Sort,  Passer til: iPhone 8 Plus

På lager

79,00 DKK
Tilføj til kurv
Skift visning