Glædelig Jul

Hos Max99.dk kan alle varer købt i november og december 2018 byttes helt til 31. Januar 2019.

Mvh Max99.dk
Hos Max99.dk bruger vi anonyme cookies til at forbedre brugervenligheden, og som gør det muligt at handle hos os.

Ved at anvende hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.

Kurv  

Ingen varer

0,00 DKK Forsendelse
0,00 DKK Moms
0,00 DKK Samlet

Priserne er incl. moms.

Check ud

Anmeld os på trustpilot
iPad Tilbehør

iPad Tilbehør

iPad tilbehør hos Max99

Siden Apple lancerede deres iPhone og iPad, har markedet for smartphones og tablets ikke været det samme. Samtidig skabtes der en helt ny industri, der kunne levere tilbehør af enhver slags til de lækre produkter – og da Apple’s produkter i forvejen var prissat højt – eller meget eksklusivt om du vil – blev tilbehøret det også.

Men sådan behøver det slet ikke at være. Det beviser vi med alt tydelighed her på disse sider, hvor vi har samlet alt det lækre iPad tilbehør du kan drømme om, til priser der er til at betale. Se f.eks. iPad Air cover, iPad Air tastatur og iPad 2017 cover

Her er virkelig alt, hvad hjertet kan begære og som en af de eneste herhjemme fører vi tilbehør til alle iPad-versioner på nær den allerførste. Så selv om du ikke har den seneste model, så kan du få cover og alt muligt andet tilbehør, der er lige så smart og moderne, som det du kan få til de helt nye modeller.

Samtidig har vi også tilbehør, du ikke finder andre steder. Især vores smarte full-covers med indbygget tastatur er en specialitet, der gør det muligt at bruge din iPad som bærbar computer, uden at du skal bakse rundt med to løsdele.

Vi fører også stort set det samme tilbehør til din iPhone, som du kan finde til iPad’en.

Favoritter lige nu i iPad kategorien er: iPad cover, iPad Air 2 CoveriPad Pro CoveriPad Mini 4 Cover og Cover til iPad Pro 9.7"

iPad Tilbehør