Glædelig Jul

Hos Max99.dk kan alle varer købt i november og december byttes helt til 31. Januar 2018.

Mvh Max99.dk
Hos Max99.dk bruger vi anonyme cookies til at forbedre brugervenligheden, og som gør det muligt at handle hos os.

Ved at anvende hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.

Kurv  

Ingen varer

0,00 DKK Forsendelse
0,00 DKK Moms
0,00 DKK Samlet

Priserne er incl. moms.

Check ud

HTC 10 Beskyttelsesfilm

HTC 10 Beskyttelsesfilm

Beskyttelsesfilm til HTC 10 eller hærdet glas til HTC 10 er noget, som næsten ikke kan undværes og er et tilbehør, som kan kombineres med et cover til HTC 10 og dermed opnås komplet beskyttelse af din enhed. Med folie / skærmbeskyttelse til HTC 10 klistret på skærmen undgår du grimme ridser samt fedtpletter på skærmen og du vil forsat have fuld synlighed samt følsomhed af skærmen. Med hærdet glas / beskyttelses glas til HTC 10 opnår du det samme som med beskyttelsesfilm til HTC 10, men med hærdet glas til HTC 10 har du glas klistret på skærmen og ved tab af din enhed kan du faktisk undgå en flækket skærm. Hærdet glas til HTC 10 klistres nemt og hurtigt på din skærm uden brug af noget værktøj.  

1 produkter.
Skift visning  

Panserglas Til HTC 10 TILBUD

Beskyttelsesglas Til HTC 10

Farve: Klar,  Passer til HTC 10

På lager

99,00 DKK
Tilføj til kurv
Skift visning  

Panserglas til HTC 10

klistres fast på skærmen og giver dig den mest optimale beskyttelse af skærmen på din HTC 10 uden, at skærmens sigtbarhed samt følsomhed forringes. Panserglas til HTC 10 er noget af det mest brugbare værktøj der er produceret til smartphones. Panserglas til HTC 10 er hærdet glas, som er mere ridsbart end stål og har kun en tykkelse på 0,33mm og dermed ligger den ikke vægt til på din HTC 10. Nem montering af panserglas til HTC 10 uden luftbobler på skærmen og lykkes monteringen ikke første gang så kan det gentages igen. Panserglas til HTC 10 kan sagtens monteres på din enhed, selvom du har et cover på. Med panserglas klistret på skærmen undgår du grimme ridser, fedtpletter og ikke nok med det, så kan du faktisk også undgå en flækket skærm, hvis uheldet skulle være ude og du taber din smartphone. Panserglas fra flere forskellige producenter og til priser fra 99 kr. så er panserglas til HTC 10 en sikker samt 

billig investering, frem for en ny skærm. Panserglas til HTC 10 monteres uden ekstra værktøj benyt blot medfølgende renseservietter og du vil opnå et perfekt resultat.